Stoppa använda flaska – tips!

När min dotter skulle sluta använda flaska så använda jag ”stopp och väx” medlet.

Köp en flaska med stop och väx på apoteket, stryk över toppen på flaskan med stopp och väx. Sedan kommer ditt barn inte vilja använda flaska mer. Efter 1 till 2 dagar slutade mitt barn helt att använda flaska. Det är effektivt och barnen lär sig snappt att sluta använda flaska för att tex dricka mjölk hela tiden.

Ofta när barnet slutat använda nappa så blir flaskan ett substitut och för att sluta med detta kan jag varmt rekommendera medlet stop och växt. Denna metod funkar också när barnet ska sluta med napp. För att veta mer kan ni läsa detta inlägget.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s