3:e veckan – Börjar läka fysiskt och psykiskt

Nu börjar man känna att man har kommit en bit i läkningsprocessen efter förlossningen. Det är inte 100% läkt än men man kan röra på sig lite lättare och magen börjar sjunka tillbaka. Det går lättare att sitta och ta sig upp från soffan eller en stol. Det blöder fortfarande från läkningen där moderkakan satt tidigare men det är mindre blod som kommer.

Jag var rätt aktiv redan från början efter förlossningen och satt inte och latade mig. Vi var alltid ute eller shoppade något som behövdes till bebisen. Även om det gjorde ont att ta sig in i bilen och ut från den så var viljan alltid där då jag ville få saker och ting gjort. Så jag fick inte vila så mycket som man kanske ska göra, men samtidigt så kom jag igång lättare med min utveckling efter förlossningen.

Jag börjar komma in i rutinerna och känner att det här klarar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s