2:a veckan för A

Andra veckan bestod av att vi fick hembesök av en sjuksköterska från Barnavårdscentralen. Vi fick berätta om förlossningen och ställa frågor om barnet. Vi fick även mycket broschyrer om barn och barnutveckling etc. Sedan mättes och vägdes A.

Det var också denna vecka som A blev förkyld. Det var rätt jobbigt för hon blev lätt blockerad i näsan av snoret som inte ville komma ut. Så vi använde näsdroppar och nässug  för att få bort det värsta. Min man fick äran att använda nässugen som man suger med hjälp av munnen. Sen använde vi även den vanliga nässugen som man pumpar in/ut luft för att fånga upp snorkråkor.

Det var en jobbig vecka för vi kände oss lite hjälplösa när vi märkte att hon hade svårt att andas normalt och började skrika så hon knappt fick luft. Som tur var hände det inte under dagen utan mest på kvällen. Det ingen fara enligt sköterskan på BVC. Det var normalt och skulle snart gå över.

När hon sover är allt lugnt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s