Bli medlem i blöjföretagen

Det finns många olika blöjprodukter från olika företag. Ett tips är att bli medlem hos de flesta företag som tillverkar produkter till bebisar. Då får man ofta erbjudanden på deras produkter, vilket inte skadar.

Jag brukar oftast använda Libero blöjor till min bebis. Libero har skickat mig många erbjudande som jag har använt. Det kan vara att man får 50-75 kr rabatt på alla slags blöjor från Libero. Då har jag använt det för att köpa deras nya märke ”Touch” som jag gillar mest av deras blöjsorter. Den är dyrast av deras alternativ så då passar det bra med rabatt för att få ner priserna till de andra alternativens prisnivåer.

Det brukar även vara rabatter på babyprodukter som våtservetter, schampo, lotion, krämer etc. Ibland kan man även få vara försökspersoner där de skickar blöjor till dig för att testa och säga vad man tycker. Så jag ser bara fördelar med att bli medlem på de flesta ställena, om man ändå använder deras produkter kan man lika väl få dem billigare.

Libero har dessutom en funktion där man samlar på poäng. När man köper blöjor finns det en kod innanför plastförpackningen. Denna kod kan man använda för att samla poäng som man sedan använder i shoppen . Man kan få kläder och andra fina saker för poängen som man samlat ihop. Det finns även bonus poäng från deras nya märke ”touch” där man får specialpoäng som går till något speciellt. När det inte finns någon kampanjprodukt omvandlas bonus poängen till vanliga poäng istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s