2 månader – mammig

Nu har min bebis börjat bli lite mammig. Hon är lite klängig och vill gärna vara nära inpå för där finns det trygghet. Dock kan andra personer fortfarande hålla i henne utan problem. Hon blir inte ledsen för att man lämnar över henne till någon annan.

Ska man fixa något i köket och A är i vardagsrummet då dröjer det inte länge förrän hon börjar skrika efter mig. Så det är svårt att hinna göra mat i fred utan att man blir lite stressad av att man måste försöka göra allt jättesnabbt.

Det är en tävling varje gång man måste fixa maten. Vilken gång ska jag lyckas att göra mat utan skrik? Det kommer säkert. Det brukar annars fungera att ha henne i en babybjörn sele så att hon hänger med till köket när det behövs. Då slipper man skrik och bebisen får närhet.

Det går bra att besöka köpcentrum. Hon håller sig lugn och är mycket intresserad av allt som händer runt omkring sig. Hon sköter sig bra och skriker inte när det är folk i närheten. Det verkar som hon är lite blyg då.

Hon gillar när hennes pappa leker med henne. Då kommer leende fram och skrattet är inte långt borta. Det är roligt att se när en liten bebis kan få en stor man att bli som ett barn när de leker tillsammans.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s