Barnmat – ordning och reda

När jag började köpa barnmat var allt i en enda röra. Så jag bestämde mig för att se till att det blev ordning och reda i skåpet. Dels för att det ska se snyggt ut och dels för att kunna hitta vad man har köpt.

Jag köpte till och med en Dymo-maskin för att skriva ut etiketter (ok det var inte bara för detta som den köptes). Jag känner mig väldigt effektiv och ambitiös nu när allt är klart. Titta på resultatet nedan och bedöm själva. Det ser bättre ut så här än den röra som jag hade tidigare. Det gick knappt att hitta något tidigare. Jag känner att uppdelningen är relevant och att man förstår vad som ska stå var.

Uppdelat i olika kategorier

Jag har delat in det i 4 kategorier. Burk/mat, burk/frukt, fruktpuré och gröt. NAN etiketten har jag istället satt direkt på plastburken.

Det är bra att man tydligt kan se vad som finns

Det känns bra när man har ordning och reda. Då blir det även lättare för andra att se var vi har vad. När nästa inköp av matbarn sker kommer man kunna se var man ska placera de.

Fruktpuré går åt fort så det har vi mycket av

Har ni några tips på hur man kan hålla ordning och reda får ni gärna ge förslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s