Hipp – Grönsaksgryta med kyckling 8+ månader

Hipp har ekologisk mat till bebisar, vilket är uppskattat.

Jag testade att ge Hipp’s Grönsaksgryta med kyckling till min bebis som nu är 8 månader. Det gick bra. Bitarna är inte så stora som i andra varianter för 8 månaders bebisar. Så det går lätt att äta för min bebis även om hon inte har fått några tänder än. Jag behövde inte mosa maten.

Ekologisk grönsaksgryta med kyckling från Hipp

Eftersom det är en gryta så är det rätt så vattnigt och det är lätt att det kladdar överallt och spills utanför mun för hon inte kan hålla kvar såsen som är i grytan. Burkmaten räckte till två portioner för min bebis.

Små bitar av grönsaker och kyckling

Konsistens: Lagom för en 8 månaders bebis

Matbitar: Små

Gillar min bebis maten: Ja

Pris: Normalt

Betyg: 7 av 10

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s