Färdigdryck NAN och Baby Semp

Om man känner att man inte hinner blanda ersättning och vatten så kan man köpa färdigdryck av ersättning. Bland annat så har NAN och Semper detta. Det har alltid följt med en i väskan i börjar när min bebis var 2-4 månader men sen har jag känt att jag inte behövt det. Dock kan det vara ett tips till nybliven mamma att ha med en i skötväskan som kan vara till hjälp någon gång.

 

Endast använt en gång

Jag har endast använt det en gång det var när min bebis behövde mer ersättning och vi satt i bilen. Då var det smidigt att kunna använda sig av en färdigblandad dryck.

Det finns NAN eller Baby Semp att välja på

 

Användning

NAN ska man enligt instruktionerna värma upp i micron, dock går det bra att dricka den utan att värma upp den. För hur många har tillgång till en micron ute i ingenstans när man verkligen behöver ersättning?

Båda paketen innehåller 200 ml för nivå 1.

På instruktionerna för Baby Semp står det inte att man måste värma upp drycken, den kan man dricka som den är. Det är ju bra!

 

Olika nivåer

Nivå 1 kan man börja med när de är nyfödda, nummer 2 är från 6 månader samt nummer 3 är från 10 månader. Paketet för nivå 2 är lika stor som för nivå 1 alltså 200 ml.  Nivå 3 är ett stort 500 ml paket med skruvlock som är smidigt att ha, för man slipper slänga resten som man måste med småpaketen för nivå 1 och 2.

 

En reaktion på ”Färdigdryck NAN och Baby Semp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s