Badbyxor från Imse Vimse

Jag kan rekommendera babybadbyxor från Imse Vimse. De sitter bra med två plastknappar på höger sida som håller om benen.

Malmsten till vänster och Imse Vimse till höger

När min bebis var på babysim så använde vi en badbyxa från Imse Vimse. Jag hade även från badbyxor som jag köpte på badhuset med märket Malmstens men jag tyckte bättre om Imse Vimse byxan även som de ser likadana ut nästan.

Baksidan: Malmsten till vänster och Imse Vimse till höger

Det ser ut som öppningarna för benen är större på Malmsten än på Imse Vimse, kanske kan detta göra att Imse Vimse håller bättre om benen och motverkar fler ”olyckshändelser”. Min bebis bajsade aldrig i sina badbyxor så jag kan inte säga vilken som är bäst att förhindra att det kommer i bassängen.

Jag fick även tag på en topp som var samma mönster som de gula fiskarna så det blev jättesött till min bebis. I vår babysimgrupp var det endast min bebis som var tjej så vi fick sticka ut lite i den fina toppen.

Badtoppen användes mest för att det inte skulle visa så mycket av torrmärkena som hon hade på magen och på ryggen när hon var 6 månader. Det var mestadels därför som vi använde en topp annars hade vi nog endast använt badbyxorna.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s