Vit beläggning på tungan – lösning för detta heter Vichy

Om er bebis har en vit beläggning på tungan från exempelvis bröstmjölk eller ersättning så kan man använda sig av Pripps Water som heter Vichy för att ta bort beläggningen. Vichy har inga kalorier. Det finns att köpa i matbutikerna. Den kostar inte mycket, en liten flaska kostar endast ca 5-7 kr.

Man använder den med en tops och doppar ner det i flaskan och sen glider man runt med topsen på bebisens tunga för att få bort den vita beläggningen.

Jag behövde endast använda Vichy 1-2 gånger sen var den vita beläggningen borta. Detta gäller inte behandling mot torsk som är en svampinfektion. Detta gäller endast om det blivit en vit beläggning på tungan som det lätt kan bli efter att de druckit.

Vichy är en lösning till att ta bort vit beläggning på bebisens tunga och jag kan rekommendera detta eftersom det fungerade för min bebis. Jag blev rekommenderad att använda Vichy från BVC sköterskan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s