Pysselböcker

Något som min dotter tycker väldigt mycket om är pysselböcker med klistermärken. Dessa böcker har vi börjat med vid 2 års ålder och hon älskar att sätta dit klistermärken.

Djurböcker

Pysselböcker att börja med

Djurböcker är lärorika, för barnen lär sig namnen på djuren och får använda sin fantasi när de sätter ut klistermärkena.

Många pysselböcker att välja på

Många pysselböcker att välja på

Ska man ge något i present till en 2-åring eller 3-åring så köp några pysselböcker för de kommer till användning. Det finns hur många som helst att välja mellan, det finns i stormarknader, i bokhandeln eller i barnbutiker och online. Om man vet vad barnen gillar så är det lättare att välja rätt pysselbok med rätt tema.

Babblarna

Populära pysselböcker

Babblarna är populära och dessa pysselböcker var de första vi köpte till min dotter, då var hon nog endast 1.5 år. Hon var lite för liten för att förstå allt men hon tyckte det var roligt att se babblarna och klistra dit klistermärkena i boken. Dessa böcker är väldigt slitna eftersom de har använts mycket! Vilket är ett gott tecken.

Pysselböcker om bondgårdar med alla djuren som finns där är också populärt.

Denna pysselbok är bra för de yngre barnen, då de ofta får lära sig djuren som finns på bondgård. Det är också populärt för barnen att härma ljuden från de olika djuren. Man kan få en härlig stund med sina barn och leka mycket. Det är stora klistermärken och stora sidor för att få plats med alla klistermärken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s