Speciell målarbok

Denna målarbok som heter ”Djungel – en magisk målarbok” kan jag varmt rekommendera. Man använder en pensel kommer är inkluderad när man köper boken. man använder lite vatten och sen målar man på de via områdena och vips så kommer det färg i de olika områdena. Detta bildar sedan färgglada bilder av olika djurmotiv.

Camelont

Börjar med en färglös sida

 

Jag köpte denna målarbok i Akademibokhandeln, den kostar nästan lika mycket som en vanlig pysselbok. Min dotter gillar denna jätte mycket. Man måste ha tålamod som förälder för att barnen kommer kladda eftersom man måste använda vatten på penseln. Vid den åldern är det inte snyggt som gäller utan man ska vara glad så länge det kommer någon färg alls på djurmotiven.

Baksidan på målarboken

Skulle nog rekommendera att man är 3+ år för denna bok, men min dotter som just nu är 2.5 år är förtjust i denna speciella målarbok. Man slipper att köpa målarfärg och det är ett plus om man ska ta med sig boken när man ska resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s