Amningskupor – stoppar vattenfall

Ibland kan det komma modersmjölk som läcker från brösten. Det kan komma som ett vattenfall och det är svårt att stoppa det om man inte har amningskupor.

Jag började med att beställa ekologiska tygkupor. Det var dyrt och jag skulle vara tvungen att köpa många för att kunna byta ofta. Det blir även svårt att få dem tvättade om man inte har tvättmaskin utan måste vänta på tvätt tid i tvättstugan.

Så för att förenkla min situation köpte jag engångs amningskupor istället. Jag använde mig av Natusan till en början men tyckte att det var svårt att behålla de på plats. Det hjälpte inte med klistermärket som man ska fästa på BH’n. De förflyttade sig ändå hela tiden. Det blev rätt irriterande efter ett tag.

Jag bytte då till Libero och de kände skönare och bättre. De höll sig på plats.De kändes även mjukare och inte så pappaktiga som Natusan gjorde.

Libero amningskupor

Nu slutade jag att amma relativt snabbt och då slutade det att läcka mjölk. Jag behövde inte använda amningskuporna så länge på grund av detta. När man slipper använda amningskupor känns det som man vunnit tillbaka sin frihet. Det känns inte så instängt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s