Laxoberal – hjälper efter förlossning

Jag sökte runt på internet för att få mycket tips på vad jag skulle behöva efter förlossningen när man kommit hem. Alltså hemvård.

Då läste jag om ett tips om att använda lavemang i oral form.

Laxoberal ska man använda i ett glas vatten. Några droppar räcker och sedan efter några timmar ska det ge effekt. Laxoberal har ingen speciell smak så du kommer inte känna någon skillnad när du dricker vattnet.

Dock hade det inte någon effekt på mig. Kanske skulle jag ha tagit fler droppar än vad som rekommenderades eller använda annat alternativ.

Det stod att man skulle ta det till maten på kvällen och sedan skulle man vara lös i magen på morgonen dagen efter.

Det lät bra men det betyder inte att det kommer att hända, för det gjorde det inte för mig.  Visst blev man lite lös men inte så mycket som jag trodde man skulle bli.

 

Varför ska man då behöva använda denna produkt?

Jo för det kan vara så att man har spruckit vid förlossning i mellangården till analhålet och då vill man inte få ett tryck när man måste göra nummer 2. Det kan också vara obehagligt när man måste göra nummer 2 och man blivit sydd efter förlossningen. Detta kan göra ont och för att undvika detta är lösningen att bli lös så att man slipper trycka på för mycket.

Så på så sätt är detta en bra produkt om den skulle fungera. Kanske hjälper den er. Det är ett tips som kan vara en räddare i nöden, så att säga.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s